Stainless

StainlessIcon

Stainless

Cost: Gratuit

Dezvoltator: www.stainlessapp.com

Stainless este un browser care suporta tehnologia multi-processing similara cu cea a browser-ului de la Google Chrome.

Browser-ul ofera functii care in momentul de fata nu exista in alte browsere de pe piata.  De exemplu tehnologia parallel sessions permite sa te poti loga pe acelasi site cu user si parole diferite. Dezvoltatorii si cei care au mai multe conturi de exemplu pe yahoo stiu ce inseamna acest lucru.

Browser-ul este foarte rapid si incarcarea paginilor se face aproape instantaneu.

Momentan aplicatia este in plina dezvoltare si  de aceea nu contine toate functiile asteptate de la un browser obisnuit.

Dar dezvoltatorii lucreaza rapid si in scurt timp se asteapta o versiune 1.0 care va contine majoritatea functiilor minim necesare.

Post to Twitter

Despre Daniel Nanboe

Utilizator Mac din anul 1995, cu experienta in programe grafice, configurarea retelelor mixte Apple, Windows si Linux si utilizator de Mac OS X si Linux. In momentul actual este Directorul de creatie al firmei Hype si editor pentru Punctmac.ro.

One Comment

  • 29/02/2016 | Permalink |

    Oferta locuri de munca in toate localitatile! Veti descoperi ca tot mai multi oameni lucreaza cu noi, pentru ca le-am pus la dispozitie imediat dovada platii si contract legal! A inceput deja trimiterea castigurilor! Aceasta oferta NU e joc piramidal si NU e MLM! Munciti lejer, 3 ore pe zi, ca operator online, cu castiguri de 300 dolari lunar! Detalii va expediem dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: miky_n3@yahoo.com

Spune-ti parerea

Adauga un comentariu mai jos sau adauga trackback de la site-ul tau. Poti sa te abonezi la aceste comentarii prin RSS

Adresa ta de mail nu este niciodata publica. Campuriile obligatorii sunt marcate cu *