Aplicatii compatibile cu Snow Leopard?

snowchecker

Nume aplicatie: SnowChecker

Pret: Gratuit

Dezvoltator: Snowleopard.wikidot.com


Vrei sa stii daca programele instalate pe computerul tau sunt compatibile cu Snow Leopard, dar nu ai timp sa verifici fiecare aplicatie in parte?

SnowChecker este o aplicatie care va face acest lucru pentru tine foarte simplu si verifica Snowleopard.wikidot.com pentru a vedea de ce update ai nevoie pentru a rula aplicatia preferata in Snow Leopard.

Puteti descarca aplicatia de aici.

Post to Twitter

Despre Daniel Nanboe

Utilizator Mac din anul 1995, cu experienta in programe grafice, configurarea retelelor mixte Apple, Windows si Linux si utilizator de Mac OS X si Linux. In momentul actual este Directorul de creatie al firmei Hype si editor pentru Punctmac.ro.

One Comment

  • 29/02/2016 | Permalink |

    Oferta locuri de munca in toate localitatile! Veti descoperi ca tot mai multi oameni lucreaza cu noi, pentru ca le-am pus la dispozitie imediat dovada platii si contract legal! A inceput deja trimiterea castigurilor! Aceasta oferta NU e joc piramidal si NU e MLM! Munciti lejer, 3 ore pe zi, ca operator online, cu castiguri de 300 dolari lunar! Detalii va expediem dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: miky_n3@yahoo.com

Spune-ti parerea

Adauga un comentariu mai jos sau adauga trackback de la site-ul tau. Poti sa te abonezi la aceste comentarii prin RSS

Adresa ta de mail nu este niciodata publica. Campuriile obligatorii sunt marcate cu *