Clean

Desktopul este o inventie geniala in OSX este locul unde se salveaza orice fisier util sau nu. Dupa ceva timp si multa nesimtire va arata exact precum desktopul meu si acesta este doar unul dintre cele 2 monitoare pe care le am.

De cele mai multe ori nu stiu ce culoare are poza mea de desktop deoarece numarul de iconite acopera aproape 98% din suprafata ecranului.

Aplicatia Clean face ceva simplu si genial iti muta toate fiserele de pe desktop la un anume interval intr-o mapa stabilita de tine si organizeaza fisierele in ordine cronologica. In plus se poate seta sa ignore fisiere care au o anumita eticheta (label) si astfel iti poti pastra fisierele importante pe desktop atunci cand se face curatenie.

Ok acest program nu face nimic ce nu ai putea face singur insa faptul ca poti automatiza procesul de curatenie face ca aplicatia sa fie perfecta pentru persoane lenese ca mine. Sunt sigur ca nu sunt singurul.

Cel mai important aplicatia este gratuita.

Gasiti aplicatia pentru download aici.

Post to Twitter

Despre Daniel Nanboe

Utilizator Mac din anul 1995, cu experienta in programe grafice, configurarea retelelor mixte Apple, Windows si Linux si utilizator de Mac OS X si Linux. In momentul actual este Directorul de creatie al firmei Hype si editor pentru Punctmac.ro.