MacBook Pro 17

Avand nevoie de un nou Mac am facut comanda la NouMax pentru un model de MacBook Pro cu urmatoarea configuratie:

  • 2.66GHz Intel Core i7
  • 4GB 1066MHz DDR3 SDRAM – 2X2GB
  • 500GB Serial ATA Drive @ 7200 rpm
  • SuperDrive 8x (DVD±R DL/DVD±RW/CD-RW)
  • MacBook Pro 17-inch Hi-Resolution Antiglare Widescreen Display
  • Backlit Keyboard (English)

Datorita faptului ca am vrut un procesor Core i7, un HDD mai rapid la 7200 rpm si un ecran Antiglare, modelul a trebuie sa fie adus la comanda.

Cu totate ca modelul a fost aproape acum 4 saptamani comandat (luni se fac 4 saptamani de cand am platit integral factura) computerul inca nu a ajuns in posesia mea.

Este destul de trist sa platesti o gramada de bani si sa astepti un termen de livrare care mai mult ca probabil nu va fi respectat. Oricum cand cineva iti spune maxim 4 saptamani te astepti sa dureze mai putin decat perioada maxima.

Sunt curios daca problema este la Apple unde se face comanda sau este locala si tine de NouMax. Bineinteles ca mi se spune tot timpul ca in cateva zile ajunge.

Experienta de a cumpara un computer Apple in Romania nu este deloc placuta.

1. Dai o gramada de bani pe el fata de ce ai cumpara pe Apple US.

2. Nu exista garantie extinsa Apple Care pe care sa o pot cumpara, prin urmare am doar 1 an de zile garantie.

3. Nu primesti un tracking code pentru a vedea unde se afla coletul tau si sa-ti poti face o idee de cat dureaza sa ajunga.

4. Termenul de livrare este foarte mare si de cele mai multe ori nu se respecta.

Regret cu adevarat faptul ca nu am facut aceasta achizitie in alta tara unde puteam sa beneficiez de servicii mai bune. Cumparearea unui Mac in Romania este o experienta neplacuta si ma simt pacalit.

Post to Twitter

Despre Daniel Nanboe

Utilizator Mac din anul 1995, cu experienta in programe grafice, configurarea retelelor mixte Apple, Windows si Linux si utilizator de Mac OS X si Linux. In momentul actual este Directorul de creatie al firmei Hype si editor pentru Punctmac.ro.