Alternativa handsfree pentru iPhone

Dupa ce am schimbat 2 seturi de handsfree originale Apple m-am hotarat sa gasesc o alternativa decenta pentru un handsfree care sa dureze mai mult de 4 luni. Trebuie sa mentionez ca folosesc handfree-ul intens si il tin in buzunar cat mai mototolit posibil. De aceea cautam ceva care sa fie accesibil ca pret si sa tina macar un an de zile.

Am cautat pe net alternative si ca pret redus/calitate foarte proasta am gasit modelul Macally – Headset Stereo hands-free pentru iPhone care costa in jur de 55 ron. Din pacate acest model este extrem de prost vazut de utilizatori pe diverse forumuri si atunci am preferat sa mai caut.

Am mai gasit un model foarte bine vazut de utilizatori care se numeste V-MODA Vibe Duo Headset, Nero, dar pretul acestui set era de 325 ron. Cum eu nu imi doream fidelitate perfecta a muzicii ci doar un set bun de casti similar cu cel original Apple care costa 130 Ron, am cautat mai departe.

Dupa ce am incercat mai multe modele de la HTC fara scucces, unele se auzeau dar nu putea sa ma auda interlocutorul altele nu se auzeau deloc, am ajuns la setul de handsfree de la BlackBerry la recomandarea unui vanzator din Orange Shop.

Vreau sa spun ca acestea sunt excelente pentru ce am eu nevoie, se aud foarte bine, sunt stereo si par foarte rezistente. In conditiile in care le-am folosit ca si pe cele de la Apple acestea au rezistat 3 luni in plus pana acum si inca rezista.

Am platit pe ele 60 de ron si fiind o suma accesibila imi perimit sa le schimb fara sa ma doara buzunarul.

Post to Twitter

Despre Daniel Nanboe

Utilizator Mac din anul 1995, cu experienta in programe grafice, configurarea retelelor mixte Apple, Windows si Linux si utilizator de Mac OS X si Linux. In momentul actual este Directorul de creatie al firmei Hype si editor pentru Punctmac.ro.