Android pe iPhone

Ok ai un iPhone mai vechi si esti frustrat ca Apple nu mai ofera software pentru el sau esti curios si invidios pe cei care au telefoane cu sistemul de operare Android. Ei bine acum ai posibilitatea sa incerci Android pe acelasi telefon unde ai instalat iOS.

Pentru a putea rula Android pe iPhone ai insa nevoie ca telefonul tau sa fie cu Jailbrake si o sa ai nevoie de un Mac cu OSX pentru a instala aplicatia.

Aici poti sa gasesti aplicatia care iti va instala pe iPhone sistemul de operare Android.

http://code.google.com/p/iphodroid/downloads/list

Trebuie mentionat ca versiunea de Adroid este inca intr-un stadiu experimental si nu totul ruleaza perfect pe acest install.

Procesul de instalare este simplu si nu necesita cunostinte tehnice.

Mai multe detalii se pot gasi pe acest site:

http://code.google.com/p/iphodroid/

Pentru cei mai curajosi si priceputi exista si posibilitatea de a rula ultima versiune de Android 2.2 pe iPhone. Insa procesul nu este simplu ca cel de mai sus si necesita cunostine seriosase de linux.

Aici puteti sa gasiti mai multe detalii:

http://www.rioleo.org/install-android-22-froyo-on-iphone-3g.php

Post to Twitter

Despre Daniel Nanboe

Utilizator Mac din anul 1995, cu experienta in programe grafice, configurarea retelelor mixte Apple, Windows si Linux si utilizator de Mac OS X si Linux. In momentul actual este Directorul de creatie al firmei Hype si editor pentru Punctmac.ro.

One Comment

  • 29/02/2016 | Permalink |

    Oferta locuri de munca in toate localitatile! Veti descoperi ca tot mai multi oameni lucreaza cu noi, pentru ca le-am pus la dispozitie imediat dovada platii si contract legal! A inceput deja trimiterea castigurilor! Aceasta oferta NU e joc piramidal si NU e MLM! Munciti lejer, 3 ore pe zi, ca operator online, cu castiguri de 300 dolari lunar! Detalii va expediem dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: miky_n3@yahoo.com

Spune-ti parerea

Adauga un comentariu mai jos sau adauga trackback de la site-ul tau. Poti sa te abonezi la aceste comentarii prin RSS

Adresa ta de mail nu este niciodata publica. Campuriile obligatorii sunt marcate cu *