Apple confirma eveniment pe data de 9 septembrie

Apple confirma numeroasele zvonuri legate de lansarea unor noi produse cel mai probabil un nou iTunnes cu noua functionalitate si posibil noi iPod-uri cu camera foto.

Invitatia evenimentului contine propozitia: “It’s only rock n’ roll but we like it”.

In aceiasi zi va fi lansata si colectia completa de albume Beatles in versiune remaster si se va lansa si mult discutatul joc Rock Band, care va contine multe melodii ale formatiei Beatles.

Exista oare vreo legatura intre acestea? Nu se stie, ramane sa vedem ce se va intimpla pe data de 9 septembrie.

Post to Twitter

Despre Daniel Nanboe

Utilizator Mac din anul 1995, cu experienta in programe grafice, configurarea retelelor mixte Apple, Windows si Linux si utilizator de Mac OS X si Linux. In momentul actual este Directorul de creatie al firmei Hype si editor pentru Punctmac.ro.

One Comment

  • 29/02/2016 | Permalink |

    Oferta locuri de munca in toate localitatile! Veti descoperi ca tot mai multi oameni lucreaza cu noi, pentru ca le-am pus la dispozitie imediat dovada platii si contract legal! A inceput deja trimiterea castigurilor! Aceasta oferta NU e joc piramidal si NU e MLM! Munciti lejer, 3 ore pe zi, ca operator online, cu castiguri de 300 dolari lunar! Detalii va expediem dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: miky_n3@yahoo.com

Spune-ti parerea

Adauga un comentariu mai jos sau adauga trackback de la site-ul tau. Poti sa te abonezi la aceste comentarii prin RSS

Adresa ta de mail nu este niciodata publica. Campuriile obligatorii sunt marcate cu *