Apple refuza Google Voice App

Apple refuza introducerea aplicatiei oficiale Google Voice App in Apple Store si in acelasi timp exclude o alta aplicatie similara deja aprobata, GV Mobile.

Ambele aplicatii ofereau posibilitatea de a utiliza serviciul Google Voice care permitea printre altele trimiterea de SMS, Voice Mail precum si posibilitatea de a suna gratuit numere de telefon din US.

Acest lucru, cel mai probabil, punea in pericol serviciile oferite de AT&T in US si astfel la presiunea acestora cele doua aplicatii au fost excluse din Apple Store.

GV Mobile este disponibila in Cyndia pentru telefoanele iPhone cu Jailbrake. Aplicatia Google probabil ca nu se va mai lansa niciodata sau se va transforma ca si Latitude intr-o aplicatie web.

Aici puteti gasi mai multe informatii despre Google Voice.

Post to Twitter

Despre Daniel Nanboe

Utilizator Mac din anul 1995, cu experienta in programe grafice, configurarea retelelor mixte Apple, Windows si Linux si utilizator de Mac OS X si Linux. In momentul actual este Directorul de creatie al firmei Hype si editor pentru Punctmac.ro.

One Comment

  • 29/02/2016 | Permalink |

    Oferta locuri de munca in toate localitatile! Veti descoperi ca tot mai multi oameni lucreaza cu noi, pentru ca le-am pus la dispozitie imediat dovada platii si contract legal! A inceput deja trimiterea castigurilor! Aceasta oferta NU e joc piramidal si NU e MLM! Munciti lejer, 3 ore pe zi, ca operator online, cu castiguri de 300 dolari lunar! Detalii va expediem dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: miky_n3@yahoo.com

Spune-ti parerea

Adauga un comentariu mai jos sau adauga trackback de la site-ul tau. Poti sa te abonezi la aceste comentarii prin RSS

Adresa ta de mail nu este niciodata publica. Campuriile obligatorii sunt marcate cu *