Arval si iPhone

Pentru corporatistii din Romania care au masini gestionate de firma de leasing Arval, s-a dezvoltat aplicatia “Arval mobile” disponibila pentru iPhone.

Disponibila gratuit in AppStore, aplicatia permite oricarui conducator auto al uni vehicul de la Arval, accesul la informatii utile bazate pe locatia GPS a acestuia si vizualizara acestora pe o harta interactiva.

Aplicatia necesita insa ca telefonul sa aiba o conexiune la internet. Utilizatorul poate identifica usor, de exemplu, cel mai apropiat service pentru intretinere, reparare sau service roti. Prin intermediul aplicatiei se poate verifica intreaga gama de servicii alocate vehiculului detinut.

Aplicatia este diponibila pentru iPhone 3G, 3GS, 4G atat pe site-ul companiei mobile.arval.ro cat si pe AppStore.

Gasiti mai multe informatii pe site-ul companiei sau in AppStore

Post to Twitter

Despre Daniel Nanboe

Utilizator Mac din anul 1995, cu experienta in programe grafice, configurarea retelelor mixte Apple, Windows si Linux si utilizator de Mac OS X si Linux. In momentul actual este Directorul de creatie al firmei Hype si editor pentru Punctmac.ro.

One Comment

  • 29/02/2016 | Permalink |

    Oferta locuri de munca in toate localitatile! Veti descoperi ca tot mai multi oameni lucreaza cu noi, pentru ca le-am pus la dispozitie imediat dovada platii si contract legal! A inceput deja trimiterea castigurilor! Aceasta oferta NU e joc piramidal si NU e MLM! Munciti lejer, 3 ore pe zi, ca operator online, cu castiguri de 300 dolari lunar! Detalii va expediem dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: miky_n3@yahoo.com

Spune-ti parerea

Adauga un comentariu mai jos sau adauga trackback de la site-ul tau. Poti sa te abonezi la aceste comentarii prin RSS

Adresa ta de mail nu este niciodata publica. Campuriile obligatorii sunt marcate cu *