Cum sa pregatesti un iPhone pentru vanzare

iPhone 4 se vinde foarte bine in Romania prin canale neoficiale iar iPhone 5 va fi lansat in toamna.

Daca ai un model de iPhone mai vechi si l-ai pus la vanzare poate este bine sa stii cum sa-l pregatesti pentru noul proprietar.

Deoarece vechiul tau iPhone poate sa contina foarte multe informatii confidentiale, parole, SMS-uro si notite este bine sa il cureti complet de aceste informatii inainte de al vinde.

Inainte de a sterge aceste informatii este recomandat sa faci un backup deoarece vei avea nevoie de el in cazul in care urmatorul tau telefon va fi tot de la Apple.

Backup-ul datelor

Conectezi telefonul la computer prin cablul USB si in iTunes faci click dreapta pe numele telefonului.

Din meniul deschis alegi Back Up.

Astepti finalizarea acestuia, poate sa dureze cateva minute bune in functie de cat de mare este memoria telefonului si informatia stocata.

 

Stergerea datelor

Din meniul telefonului alegi Settings > General > Reset.

Aici alegi Erase All Content and Settings si confirmi inca o data actiunea.

Vei vedea sigla Apple si o bara de progres a operatiunii. O data finalizat procesul vei avea un telefon numai bun de vanzare.

 

Post to Twitter

Despre Daniel Nanboe

Utilizator Mac din anul 1995, cu experienta in programe grafice, configurarea retelelor mixte Apple, Windows si Linux si utilizator de Mac OS X si Linux. In momentul actual este Directorul de creatie al firmei Hype si editor pentru Punctmac.ro.

One Comment

  • 29/02/2016 | Permalink |

    Oferta locuri de munca in toate localitatile! Veti descoperi ca tot mai multi oameni lucreaza cu noi, pentru ca le-am pus la dispozitie imediat dovada platii si contract legal! A inceput deja trimiterea castigurilor! Aceasta oferta NU e joc piramidal si NU e MLM! Munciti lejer, 3 ore pe zi, ca operator online, cu castiguri de 300 dolari lunar! Detalii va expediem dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: miky_n3@yahoo.com

Spune-ti parerea

Adauga un comentariu mai jos sau adauga trackback de la site-ul tau. Poti sa te abonezi la aceste comentarii prin RSS

Adresa ta de mail nu este niciodata publica. Campuriile obligatorii sunt marcate cu *