Doom pe iPhone/iPod

Faimosul shooter Doom urmeaza sa apara in cateva saptamani pentru platofma iPhone/iPod sub numele Doom Resurrection.

Conform celor spuse de creatorul jocului Doom, John Carmack, iPhone este o platforma de jocuri mai buna decat Nintendo DS sau PSP. Din pacate exista limitari din cauza aplicatiilor Apple care ruleaza in background si care ocupa mare parte din puterea de procesare a telefonului.

Doom Ressurection se va controla cu ajutorul accelerometrului inclus in iPhone, are 8 niveluri si ar putea folosi si posibilitatiile multiplayer din noua versiune OS 3.0 pentru iPhone.

Aici se poate vedea un preview: http://www.youtube.com/watch?v=Ios0s56S3L0

Post to Twitter

Despre Daniel Nanboe

Utilizator Mac din anul 1995, cu experienta in programe grafice, configurarea retelelor mixte Apple, Windows si Linux si utilizator de Mac OS X si Linux. In momentul actual este Directorul de creatie al firmei Hype si editor pentru Punctmac.ro.

One Comment

  • 29/02/2016 | Permalink |

    Oferta locuri de munca in toate localitatile! Veti descoperi ca tot mai multi oameni lucreaza cu noi, pentru ca le-am pus la dispozitie imediat dovada platii si contract legal! A inceput deja trimiterea castigurilor! Aceasta oferta NU e joc piramidal si NU e MLM! Munciti lejer, 3 ore pe zi, ca operator online, cu castiguri de 300 dolari lunar! Detalii va expediem dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: miky_n3@yahoo.com

Spune-ti parerea

Adauga un comentariu mai jos sau adauga trackback de la site-ul tau. Poti sa te abonezi la aceste comentarii prin RSS

Adresa ta de mail nu este niciodata publica. Campuriile obligatorii sunt marcate cu *