iPhone 3.1 os si jailbrake de la DevTeam

Echipa DevTeam a reusit din nou si de aceasta data la scurt timp dupa lansarea noului sistem pentru iPhone 3.1, sa lanseze o noua versiune de Pwnage Tool. Aceasta versiune permite realizarea de jailbrake pentru iPhone si iPod Touch.

Vestea proasta este ca acest software nu poate face inca jailbrake pe toate modelele de iPhone si iPod.

Pana in momentul de fata functioneaza numai cu primul iPhone, primul iPod Touch si iPhone 3G.

Nu functioneaza inca cu noul iPod Touch care a fost prezentat de curand, precum nici cu generatia a 2 de iPod si noul iPhone 3GS.

Pentru a putea folosi orice SIM in telefoanele blocate intr-o anume retea se poate face un update si al aplicatiei ultrasn0w din Cydia sau Icy acest pas este necesar doar pentru iPhone 3G.

Momentan acesta versiune nu functioneaza decat pe Mac dar urmeaza ca o versiune de Windows sa fie lansata in curand.

Trebuie mentionat ca pe net au aparut o serie de utilizatori care se plang de performantele proaste ale noului OS 3.1 pe iPhone si iPod. Daca totusi nu mai vrei sa astepti pana ce aceste probleme se rezolva si vrei sa incerci noul update, pe site-ul oficial Dev-Team poti gasi aplicatia si instructiuniile de update. Mare atentie la toate informatiile de acolo si pasii necesari care trebuie urmati, exista riscul sa faci update-ul incorect si sa nu mai poti dupa aceea folosi ultrasn0w pentru deblocarea SIM-ului .

Post to Twitter

Despre Daniel Nanboe

Utilizator Mac din anul 1995, cu experienta in programe grafice, configurarea retelelor mixte Apple, Windows si Linux si utilizator de Mac OS X si Linux. In momentul actual este Directorul de creatie al firmei Hype si editor pentru Punctmac.ro.