iPhone 3G explodeaza in Franta

110809SMR03

Din seria produselor Apple incandescente, ziarul La Provence anunta ieri ca un tanar de 18 ani din Aix-en-Provence, Franta a fost ranit de telefonul iPhone 3G pe care prietena sa il folosea in conditii normale. Se pare ca o bucata din geamul iPhone-ului l-a lovit in ochi.

Ecranul telefonului, cumparat acum 2 luni, a inceput sa se fisureze instantaneu. Bucati mici de sticla de cativa milimetri sareau din aparat.

Mama victimei a contactat Apple unde i s-a spus ca un iPhone nu poate sa explodeze si ca cel mai posibil problema era de la bateria supraincalzita a telefonului.

Victima a inregistrat o plangere impotriva Apple.

Uimitor este ca astazi tot ziarul La Provence anunta ca un alt tanar de 29 de ani din Marseille, Franta a patit acelasi lucru cu telefonul lui iPhone.

Ecranul telefonului a inceput sa se fisureze exact ca si in cazul precedent cum se poate vedea si in poza de mai jos.

iphon-original

Tanarul a contactat Apple in legatura cu aceasta problema si a trimis fotografii pentru a confirma problema.

Raspunsul primit din partea Apple spunea ca telefonul putea sa ajunga in aceasta stare numai printr-o actiune mecanica asupra lui si din acest motiv nu se poate schimba.

Cu toate ca problemele de productie Apple sunt din ce in ce mai frecvente cei de la Apple nu vor sa recunoasca aceste erori si sa schimbe telefoanele cu probleme.

Aici puteti vedea un interviu cu aceasta persoana si imagini cu telefonul: La Provence

Ca posesor de iPhone ma gandesc foarte serios daca locul acestui telefon este in buzunar sau daca nu cumva trebuie sa cumpar o protectie de metal ca cea oferita de cei de la JAVOedge pentru mai multa siguranta.

Post to Twitter

Despre Daniel Nanboe

Utilizator Mac din anul 1995, cu experienta in programe grafice, configurarea retelelor mixte Apple, Windows si Linux si utilizator de Mac OS X si Linux. In momentul actual este Directorul de creatie al firmei Hype si editor pentru Punctmac.ro.