iPhone 3G S demontat

Compania Rapid Repair a demontat noul iPhone 3G S.

Rapid Repair  au fost printre primii care au cumparat noul Apple iPhone, care din aceasta saptamanam se vinde in 8 tari. Chiar din noaptea trecuta Orange in Franta a inceput vanzarea noilor telefoane.Cei de la Rapid Repair au fost acolo si au cumparat unul pe care l-au demontat la scurt timp.

Mai jos pe site-ul acestora puteti vedea diferenta dintre vechiul iPhone 3G si noul iPhone 3G S precum si explicate diferentele de hardware dintre cele doua telefoane.

Site-ul Rapid Repair

Post to Twitter

Despre Daniel Nanboe

Utilizator Mac din anul 1995, cu experienta in programe grafice, configurarea retelelor mixte Apple, Windows si Linux si utilizator de Mac OS X si Linux. In momentul actual este Directorul de creatie al firmei Hype si editor pentru Punctmac.ro.

One Comment

  • 29/02/2016 | Permalink |

    Oferta locuri de munca in toate localitatile! Veti descoperi ca tot mai multi oameni lucreaza cu noi, pentru ca le-am pus la dispozitie imediat dovada platii si contract legal! A inceput deja trimiterea castigurilor! Aceasta oferta NU e joc piramidal si NU e MLM! Munciti lejer, 3 ore pe zi, ca operator online, cu castiguri de 300 dolari lunar! Detalii va expediem dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: miky_n3@yahoo.com

Spune-ti parerea

Adauga un comentariu mai jos sau adauga trackback de la site-ul tau. Poti sa te abonezi la aceste comentarii prin RSS

Adresa ta de mail nu este niciodata publica. Campuriile obligatorii sunt marcate cu *