iPhone 5 care se curbeaza

curbat_iphone

iPhone 5 nu a avut chiar o lansare perfecta. Imediat dupa lansare au existat o serie de plangeri legate de calitatea hartilor din aplicatia Apple, fotografii facute cu iPhone-ul care au problme, vopsea care se decojeste si acum se pare ca a aparut o noua problema extrem de grava.

Telefonul se indoaie fara nici un motiv anume sau o actiune mecanica asupra acestuia.

Ziarul danez Jyllands-Posten a publicat un articol despre o serie de utilizatori care au raportat aceasta problema in ultima vreme.

O utilizatoare care achizitionase telefonul pe data de 22 decembrie a observat acum cateva zile ca telefonul este curbat in dreptul butoanelor de volum.

Cu toate ca cei de la service nu au mai vazut o astfel de problema se pare ca acest caz nu este unul izolat deoarece pe youtube exista si alti utilizatori cu aceasta problema.

YouTube Preview Image

 

Apple nu a recunoscut  problema ca fiind una generala iar clientii au fost tratati diferit. O parte dintre ei au primit un alt telefon imediat, o parte dintre telefoane au fost chemate in service. Telefonul poate sta in service si 2-3 saptamani conform celor spuse de reprezentatul firmei de telefonie mobila care a vandut telefonul clientei daneze.

Sursa: JP.

Post to Twitter

Despre Daniel Nanboe

Utilizator Mac din anul 1995, cu experienta in programe grafice, configurarea retelelor mixte Apple, Windows si Linux si utilizator de Mac OS X si Linux. In momentul actual este Directorul de creatie al firmei Hype si editor pentru Punctmac.ro.

2 Comments

  • 26/03/2013 | Permalink |

    Eu am o problema la diplay, detin un Iphone 5 si l-am trimis la service, sper sa fie totul ok.

  • Calin Doina Mariana
    29/11/2014 | Permalink |

    Oferte de lucru urgente! Incheiati imediat contract legal si incepeti rapid o activitate noua, usoara, serioasa si profitabila! Foarte multi oameni au inceput deja sa lucreze! Seriozitatea noastra este absoluta! Primele castiguri au fost deja acordate! NU este joc piramidal sau MLM! Avem nevoie de operatori online care sa lucreze 3 ore pe zi si sa castige 300 dolari lunar! Pentru a afla detalii,trimiteti textul "Info" la adresa de email: calindoinamary@yahoo.com

Spune-ti parerea

Adauga un comentariu mai jos sau adauga trackback de la site-ul tau. Poti sa te abonezi la aceste comentarii prin RSS

Adresa ta de mail nu este niciodata publica. Campuriile obligatorii sunt marcate cu *