iPhone 5 care se curbeaza

curbat_iphone

iPhone 5 nu a avut chiar o lansare perfecta. Imediat dupa lansare au existat o serie de plangeri legate de calitatea hartilor din aplicatia Apple, fotografii facute cu iPhone-ul care au problme, vopsea care se decojeste si acum se pare ca a aparut o noua problema extrem de grava.

Telefonul se indoaie fara nici un motiv anume sau o actiune mecanica asupra acestuia.

Ziarul danez Jyllands-Posten a publicat un articol despre o serie de utilizatori care au raportat aceasta problema in ultima vreme.

O utilizatoare care achizitionase telefonul pe data de 22 decembrie a observat acum cateva zile ca telefonul este curbat in dreptul butoanelor de volum.

Cu toate ca cei de la service nu au mai vazut o astfel de problema se pare ca acest caz nu este unul izolat deoarece pe youtube exista si alti utilizatori cu aceasta problema.

YouTube Preview Image

 

Apple nu a recunoscut  problema ca fiind una generala iar clientii au fost tratati diferit. O parte dintre ei au primit un alt telefon imediat, o parte dintre telefoane au fost chemate in service. Telefonul poate sta in service si 2-3 saptamani conform celor spuse de reprezentatul firmei de telefonie mobila care a vandut telefonul clientei daneze.

Sursa: JP.

Post to Twitter

Despre Daniel Nanboe

Utilizator Mac din anul 1995, cu experienta in programe grafice, configurarea retelelor mixte Apple, Windows si Linux si utilizator de Mac OS X si Linux. In momentul actual este Directorul de creatie al firmei Hype si editor pentru Punctmac.ro.