Jailbrake evasi0n

Se tot discuta peste tot de noul jailbrake de la evasi0n. Cum aveam un iPhone 4S la care nu am facut upgrade la iOS 6 am zis ca merita incercat sa vad cum functioneaza procesul de jailbrake pentru acest model.

Trebuie mentionat ca telefonul este la liber, nefiind blocat in vreo retea. Daca telefonul tau foloseste ultrasnow pentru a putea fi folosit in alte retele atunci mare grija la acest jailbrake pentru ca este posibil sa nu mai poti folosi ultrasnow. Se gasesc mai multe informatii despre aceste probleme pe site-ul Dev Team.

Daca telefonul tau are deja jailbrake si ai o versiune mai veche de iOS 6 atentie mare ca trebuie folosita functia de restore pentru a putea face update de iOS. Acest lucru inseamna ca inainte de a incepe procedura trebuie sa faci un backup complet al telefonului in iTunes care ulterior va fi folosit de iTunes.

Dupa ce iPhone-ul sau iPad-ul a fost adus la ultima versiune de iOS se poate continua cu jailbrake-ul. Aplicatia de jailbrake se poate descarca de pe site-ul www.evasi0n.com

Procedura de jailbrake este extrem de simpla. Se inchide iTunes, se porneste aplicatia descarcata de pe site. Urmati informatiile de pe ecran si in maxim 10-15 minute veti avea un iDevice cu jailbrake.

Cateodata aplicatia pare ca s-a blocat, doar  pare, nu inchideti aplicația și nu incercati deconectarea device-ului de la portul USB.

Jaibrake-ul este o procedura care permite instalarea de aplicatii, altele decat cele din Apple Store, precum cele din Cydia.

Post to Twitter

Despre Daniel Nanboe

Utilizator Mac din anul 1995, cu experienta in programe grafice, configurarea retelelor mixte Apple, Windows si Linux si utilizator de Mac OS X si Linux. In momentul actual este Directorul de creatie al firmei Hype si editor pentru Punctmac.ro.