Jailbrake pentru iPhone OS3

Echipa Dev Team a reusit sa aduca aproape simultan cu lansarea noului sistem de operare pentru iPhone OS 3 si aplicatia pentru jailbrake a acestui sistem. Jailbrake-ul permite ca pe telefonul iPhone sa se poata instala alte aplicatii, altele decat cele din Apple Store si sa se poata face modificari si adaptari ale sistemului care altfel nu sunt posibile in sistemul original.

Atentie!!!

Operatiunea de jailbrake nu este acelasi lucru cu deblocarea telefonului pentru a putea fi utilizat in orice retea.

Urmeaza  ca cei de la Dev Team in zilele urmatoare sa lanseze noua versiune de de aplicatie care deblocheaza iPhone 3G sub numele de UltraSn0w. Pana atunci se recomanda sa asteptati cu upgrade-ul la OS 3.

Aici la noi pe site in sectiunea iPhone o sa avem un tutorial complet in care explicam in pasi simpli cum sa-ti deblochezi telefonul si sa faci upgrade la iPhone OS 3.

Site-ul Dev Team unde puteti afla mai multe detalii: http://blog.iphone-dev.org/

Post to Twitter

Despre Daniel Nanboe

Utilizator Mac din anul 1995, cu experienta in programe grafice, configurarea retelelor mixte Apple, Windows si Linux si utilizator de Mac OS X si Linux. In momentul actual este Directorul de creatie al firmei Hype si editor pentru Punctmac.ro.

One Comment

  • 29/02/2016 | Permalink |

    Oferta locuri de munca in toate localitatile! Veti descoperi ca tot mai multi oameni lucreaza cu noi, pentru ca le-am pus la dispozitie imediat dovada platii si contract legal! A inceput deja trimiterea castigurilor! Aceasta oferta NU e joc piramidal si NU e MLM! Munciti lejer, 3 ore pe zi, ca operator online, cu castiguri de 300 dolari lunar! Detalii va expediem dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: miky_n3@yahoo.com

Spune-ti parerea

Adauga un comentariu mai jos sau adauga trackback de la site-ul tau. Poti sa te abonezi la aceste comentarii prin RSS

Adresa ta de mail nu este niciodata publica. Campuriile obligatorii sunt marcate cu *