Lista programelor gratuite pentru iPhone

Chiar daca ai bani si vrei sa-i cheltui in App Store poate nu strica totusi sa vizitezi site-ul freeappalert.com . Aici vei gasi o lista cu aplicatii pentru iPhone care au costat bani dar care intre timp au devenit gratuite. Tot aici poti gasi programe care deobicei costa bani dar pentru o scurta perioada de timp sunt oferite gratuit de catre dezvoltator.

Poti sa urmaresti acest site prin updatate-uri pe Facebook, Twitter, e-mail sau RSS.

Post to Twitter

Despre Daniel Nanboe

Utilizator Mac din anul 1995, cu experienta in programe grafice, configurarea retelelor mixte Apple, Windows si Linux si utilizator de Mac OS X si Linux. In momentul actual este Directorul de creatie al firmei Hype si editor pentru Punctmac.ro.

One Comment

  • 29/02/2016 | Permalink |

    Oferta locuri de munca in toate localitatile! Veti descoperi ca tot mai multi oameni lucreaza cu noi, pentru ca le-am pus la dispozitie imediat dovada platii si contract legal! A inceput deja trimiterea castigurilor! Aceasta oferta NU e joc piramidal si NU e MLM! Munciti lejer, 3 ore pe zi, ca operator online, cu castiguri de 300 dolari lunar! Detalii va expediem dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: miky_n3@yahoo.com

Spune-ti parerea

Adauga un comentariu mai jos sau adauga trackback de la site-ul tau. Poti sa te abonezi la aceste comentarii prin RSS

Adresa ta de mail nu este niciodata publica. Campuriile obligatorii sunt marcate cu *