Live video cu iPhone

Noul program pentru iPhone – Ustrema permite transmiterea de video in timp real catre un site web. Aceasta aplicatie functioneaza atat cu iPhone 3G cat si cu iPhone 3GS. Direct din program poti sa-ti anunti prietenii prin Twitter ca transmiti live un stream. Tot direct din aplicatie poti salva filmul direct pe YouTube. Extrem de util este faptul ca poti utiliza aplicatia prin WiFi sau 3G. Apple in general obliga ca acest tip de aplicatii sa functioneze doar prin WiFi dar se pare ca au renuntat la aceste cerinte. De altfel este mult mai util sa transmiti video atunci cand ai doar conexiune 3G, foarte scump, dar util.

Exista posibilitatea de a alege daca inregistrarea sau transmisiunea live sa fie publica sau nu. Este de mentionat insa faptul ca inregistrarea nu se poate folosi decat prin intermediul site-ului www.ustream.tv

Aplicatia este disponibila gratuit in AppStore.

Post to Twitter

Despre Daniel Nanboe

Utilizator Mac din anul 1995, cu experienta in programe grafice, configurarea retelelor mixte Apple, Windows si Linux si utilizator de Mac OS X si Linux. In momentul actual este Directorul de creatie al firmei Hype si editor pentru Punctmac.ro.