Noi iPod-uri

Ieri Apple a reinoit toata gama de iPod-uri. Singurul iPod cu design neschimbat este iPod Classic.

Schimbariile sunt dupa cum urmeaza:

iPod Shuffle

Cel mai mic dintre playerele de muzica Apple a primit si el butoane precum si functionalitatea VoiceOver. Noul iPod Shuffle suporta acum si modul Genius Mixes cunoscut de la modelele mai mari de iPod si iTunes. Bateria dureaza pana la 15 ore iar memoria acestuia este de 2 Gb.

YouTube Preview Image

iPod Nano

Cel mai bine vandut model de iPod a primit si el un update de design. Apple a renuntat la clasicele butoane acestea fiind inlocuite cu un nou monitor care suporta multitouch. Astfel noul iPod Nano are o baterie care tine pana la 24 de ore. Acesta este disponibil in doua versiuni una de 8 Gb si una de 16 Gb.

YouTube Preview Image

iPod Touch

Acest model la fel ca si iPhone 4 are noul display imbunatatit, procesorul A4, inregistrare video HD si Gamecenter.

Exista trei versiuni de 8Gb, 32Gb si de 64Gb. Sistemul de operare este acelasi ca cel de la iPhone, asta inseamna ca si iPod-ul beneficiaza de multitasking, mape, FaceTime. iPod Touch are acum si o camera frontala pentru FaceTime.

Noul Gamecenter este un fel de Xbox Live pentru utilizatorii produselor Apple. Noul procesor A4 aduce produsele Apple in zona profesionala de device-uri pentru jocuri mobile, zona dominata de Sony si Nintendo. Cu noua abordare Apple incearca sa atace piata dominata de acestia si aduce promisiunea unor jocuri disponibile exclusiv pentru platforma iOS.

YouTube Preview Image

Post to Twitter

Despre Daniel Nanboe

Utilizator Mac din anul 1995, cu experienta in programe grafice, configurarea retelelor mixte Apple, Windows si Linux si utilizator de Mac OS X si Linux. In momentul actual este Directorul de creatie al firmei Hype si editor pentru Punctmac.ro.