Rev pentru tuning extrem

Iti place sa conduci? Masina este un hobby pentru tine? Atunci probabil ca aplicatia Rev pentru iPhone este ceea ce iti trebuie.

Atunci cand datele oferite de computerul de bord nu sunt destule sau vrei sa ai control absolut asupra masinii tale, aplicatia Rev iti poate da toate acestea.

Rev este o aplicatie de iPhone care se conecteaza la computerul masinii tale ECU prin intermediul portului OBD II care vine cu masina ta. Aceasta aplicatie monitorizeaza in timp real a toate informatiile oferite de masina ta prin intermediul senzorilor existenti.

Mai mult de atat, atunci cand ai probleme de motor aceasta aplicatie interpreteaza codurile de eroare si iti da un raspuns clar legat de problema aparuta.

YouTube Preview Image


Aplicatia pentru iPhone Rev poate oferii urmatoarele informatii in timp real:

  • Viteza masinii
  • RPM (rotatii pe minut)
  • Consumul de benzina
  • Temperatura lichidului de racire
  • Presiunea cumbustibilului
  • Presiunea barometrica
  • Puterea masinii

Precum si multe alte detalii foarte tehnice.

Pentru entuziastul auto iubitor de tuning aceasta aplicatie este o necesitate.

Partea proasta este ca pentru a se conecta la computerul de bord ECU al masinii este nevoie de un adaptor wireless. Exista mai multe modele compatibile care functioneaza cu majoritatea masinilor produse dupa 2000 si care au un conector OBD II. Un astfel de adaptor costa ca. 230 euro si este disponibil de la mai multi producatori. Acum cinstit vorbind dupa ce ai bagat atatia bani in tuning ce mai inseamna 200 euro in plus?

Nu sunt un mare sofer, in schimb Geek-ul din mine isi doreste un astfel de device si aceasta aplicatie.

Mai multe detalii pe site-ul producatorului:

http://www.devtoaster.com/products/rev/

shot0_thumbshot4_thumb

shot3_thumbshot1_thumb

Post to Twitter

Despre Daniel Nanboe

Utilizator Mac din anul 1995, cu experienta in programe grafice, configurarea retelelor mixte Apple, Windows si Linux si utilizator de Mac OS X si Linux. In momentul actual este Directorul de creatie al firmei Hype si editor pentru Punctmac.ro.