Skype cu multitasking pe iOS 4

Cum multitaskingul este cea mai importanta functie introdusa in iOS4, dezvoltatorii aplicatiei Skype au  hotarat sa introduca aceasta functie si in Skype pentru iOS4.

De acum poti sa vorbesti pe Skype in timp ce folosesti alte programe pe telefonul tau.

Acest lucru inseamna ca atunci cand vorbesti cu un prieten pe Skype poti sa lucrezi in alte programe de pe telefonul tau. Noua versiune are si o interfata optimizata pentru rezolutia mai mare a telefonului IPhone 4 . O alta importanta noutate este ca Skype a renuntat la introducerea unui tarif in cazul in care aplicatia era folosita prin reteaua 3G.

Post to Twitter

Despre Daniel Nanboe

Utilizator Mac din anul 1995, cu experienta in programe grafice, configurarea retelelor mixte Apple, Windows si Linux si utilizator de Mac OS X si Linux. In momentul actual este Directorul de creatie al firmei Hype si editor pentru Punctmac.ro.

One Comment

  • 29/02/2016 | Permalink |

    Oferta locuri de munca in toate localitatile! Veti descoperi ca tot mai multi oameni lucreaza cu noi, pentru ca le-am pus la dispozitie imediat dovada platii si contract legal! A inceput deja trimiterea castigurilor! Aceasta oferta NU e joc piramidal si NU e MLM! Munciti lejer, 3 ore pe zi, ca operator online, cu castiguri de 300 dolari lunar! Detalii va expediem dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: miky_n3@yahoo.com

Spune-ti parerea

Adauga un comentariu mai jos sau adauga trackback de la site-ul tau. Poti sa te abonezi la aceste comentarii prin RSS

Adresa ta de mail nu este niciodata publica. Campuriile obligatorii sunt marcate cu *