Sunt frustrat pe SIRI

Ok iPhone si functia SIRI sunt cel mai geniale lucrui inventate de la Mac Plus pana acum. Din pacate pentru orice alta persoana care nu se afla in USA si vorbeste cu accentul perfect aceasta, functie este aproape inutila. In primul rand pentru Romania si inca foarte multe tari nu exista posibilitatea de a face mare lucru cu SIRI. Iti poti seta ceasul si trimite SMS-uri in engleza asta daca ai noroc sa te inteleaga si nu cumva trimite un mesaj aiurea unei persoane care nici nu stiai ca exista in lista ta de contacte.

Prin urmare cea mai geniala functie a iPhone-ului este limitata momentan doar la 3 limbi lasand restul tarilor in ceata.

Nu stiam cum sa-mi manifest frustrarea fata de acest lucru cand am gasit un video absolut genial:

 

YouTube Preview Image

Post to Twitter

Despre Daniel Nanboe

Utilizator Mac din anul 1995, cu experienta in programe grafice, configurarea retelelor mixte Apple, Windows si Linux si utilizator de Mac OS X si Linux. In momentul actual este Directorul de creatie al firmei Hype si editor pentru Punctmac.ro.

One Comment

  • Calin Doina Mariana
    29/11/2014 | Permalink |

    Oferte de lucru urgente! Incheiati imediat contract legal si incepeti rapid o activitate noua, usoara, serioasa si profitabila! Foarte multi oameni au inceput deja sa lucreze! Seriozitatea noastra este absoluta! Primele castiguri au fost deja acordate! NU este joc piramidal sau MLM! Avem nevoie de operatori online care sa lucreze 3 ore pe zi si sa castige 300 dolari lunar! Pentru a afla detalii,trimiteti textul "Info" la adresa de email: calindoinamary@yahoo.com

Spune-ti parerea

Adauga un comentariu mai jos sau adauga trackback de la site-ul tau. Poti sa te abonezi la aceste comentarii prin RSS

Adresa ta de mail nu este niciodata publica. Campuriile obligatorii sunt marcate cu *