Vopium-telefoneaza ieftin oriunde

Compania daneza Vopium si-a petrecut vara optimizand aplicatia sa pentru iPhone 4 si noul sistem de operare iOS4. Acest lucru inseamna ca poti suna acum de exemplu spre Australia pentru doar 0,03 euro pe minut sau chiar gratuit daca suni un alt utilizator de iPhone cu Vopium instalat.

Aplicatia are si o functie care alege automat cel mai ieftin tarif via retea de telefonie mobila, 3g data sau WiFi. Noua versiune include si sabloane pentru mesaje SMS si o metoda de intregistrare a contului pe site ultra-rapida.

Cu Vopium pentru iPhone poti comunica cu prietenii tai pe Facebook, Skype, MSN, Gtalk, AIM, Yahoo, ICQ si Twitter. Poti sa primesti notificare ca cineva vrea sa inceapa un chat cu tine chiar si atunci cand aplicatia este inchisa.

In acest moment Vopium ofera si 15 min de convorbiri gratuite pentru inceput dupa care poti incarca contul cu credit pe site-ul lor.

Pentru cei care calatoresc mult si folosesc intensiv telefonul in roaming aceasta aplicatie reprezinta o alternativa buna si mult mai ieftina.

Post to Twitter

Despre Daniel Nanboe

Utilizator Mac din anul 1995, cu experienta in programe grafice, configurarea retelelor mixte Apple, Windows si Linux si utilizator de Mac OS X si Linux. In momentul actual este Directorul de creatie al firmei Hype si editor pentru Punctmac.ro.

One Comment

  • 29/02/2016 | Permalink |

    Oferta locuri de munca in toate localitatile! Veti descoperi ca tot mai multi oameni lucreaza cu noi, pentru ca le-am pus la dispozitie imediat dovada platii si contract legal! A inceput deja trimiterea castigurilor! Aceasta oferta NU e joc piramidal si NU e MLM! Munciti lejer, 3 ore pe zi, ca operator online, cu castiguri de 300 dolari lunar! Detalii va expediem dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: miky_n3@yahoo.com

Spune-ti parerea

Adauga un comentariu mai jos sau adauga trackback de la site-ul tau. Poti sa te abonezi la aceste comentarii prin RSS

Adresa ta de mail nu este niciodata publica. Campuriile obligatorii sunt marcate cu *