Worms pentru iPhone

Nevertebratele preferate sunt pe drum spre iPhone si iPod touch. Producatorii jocului, Team 17, au lansat de curand popularul joc Worms pentru iPhone care se gaseste de cateva zile in App Store.

Conform celor spuse de Team 17 jocul este o experienta clasica de Worms dar cu optiuni extra, specifice doar iPhone-ului, cum ar fi posibilitatea de a reda muzica din libraria proprie de iTunes in timpul jocului.

Din pacate functia multiplayer nu permite jocul online sau intre doua telefoane in aceasta prima versiune. Urmeaza ca mai tarziu sa fie implementata functia multiplayer prin internet sau Bluetooth.

Aplicatia functioneaza cu OS 3 dar nu se foloseste de noile functii ale acesteia. Producatorii promit insa ca intr-o versiune urmatoare aceste functii vor fi suportate.

Pretul este mic. doar de 3,99 USD si jocul merita toti banii.

Pana o sa cumparati acest joc puteti vedea un teaser in filmul de mai jos.

YouTube Preview Image

Post to Twitter

Despre Daniel Nanboe

Utilizator Mac din anul 1995, cu experienta in programe grafice, configurarea retelelor mixte Apple, Windows si Linux si utilizator de Mac OS X si Linux. In momentul actual este Directorul de creatie al firmei Hype si editor pentru Punctmac.ro.