Moartea lui Steve Jobs, motiv da a fi cool

O data cu moartea lui Steve Jobs au aparut milioane de asa zisi fani Apple care nu stiu cum sa mai ridice in slavi compania si pe Steve Jobs. Acesti oameni poarta tricouri cu poza lui Steve Jobs, publica filmulete cu el si citate ale acestuia pe tot Facebook-ul.

Cinstit ma calca pe nervi acest lucru, cu doar putin timp in urma acelasi gen de oameni nu faceau altceva decat sa critice produsele Apple cum ca sunt prea scumpe si nu se ridica la nivelul concurentei si criticau faptul ca Steve Jobs se opune deschiderii sistemului de operare OSX catre alt hardware decat cel de la Apple.

Erau articole intregi de cum Steve Jobs si Apple sunt un monopol in zona de telefonie mobila si ca reprezinta aceasta corporatie care cu toate ca face produse extraordinare nu permite utilizatorului sa faca singuri alegeri si ii obliga sa utilizeze iTunes si alte programe similare.

Acum vad zeci de articole cum ca iPhone si iPad au schimbat vieti si au facut oamenii sa fie mai buni, mai inteligenti, mai creativi… Oameni care plang si scriu articole pe net de cat de dor o sa le fie de Steve.

Nu inteleg o data cu moartea lui Steve Jobs a devenit cool sa fii fan Apple sau care este ideea?

Chiar nu inteleg acest lucru.

 

Post to Twitter

Despre Daniel Nanboe

Utilizator Mac din anul 1995, cu experienta in programe grafice, configurarea retelelor mixte Apple, Windows si Linux si utilizator de Mac OS X si Linux. In momentul actual este Directorul de creatie al firmei Hype si editor pentru Punctmac.ro.