Noul iPhone 5C

Dupa cum toata lumea stie s-a lansat noul iPhone 5C care este o versiune low-cost a modelului de top Apple. La prima vedere mie mi se pare un telefon dragut, absolut nimic revolutionar dar dragut oarecum similar cu Nokia Lumnia ca design.  Acum plecand de la ideea ca acest telefon a fost creat pentru pietele mai sarace si probabil ca aici se incadreaza Romania foarte bine tot ramane un telefon foarte scump.

La liber pretul va fi undeva in jurul sumei de 2000 lei, probabil ca pe abonament ceva mai ieftin insa dupa parerea mea inca nu este destul de ieftin comparat cu telefoane similare de la Android.

Apple are o mica sansa sa vanda ceva din aceste telefoane la cei care s-au saturat de Android si update-urile saptamanale, dar acestia nu sunt foarte multi. In schimb aceste telefoane sunt interesante pentru micii dezvoltatori de software iOS sau cei care isi doreau sa dezvolte pe iOS si nu aveau banii pentru un iPhone 5.

Ramane de vazut in urmatoarele luni cum va vinde aceste model.

iphone-5c-610x305 iphone-5c_16-610x305 iphone-5c_17 iphone-5c_22 iphone-5c_28-610x305 iphone-5c_13-610x305

Post to Twitter

Despre Daniel Nanboe

Utilizator Mac din anul 1995, cu experienta in programe grafice, configurarea retelelor mixte Apple, Windows si Linux si utilizator de Mac OS X si Linux. In momentul actual este Directorul de creatie al firmei Hype si editor pentru Punctmac.ro.