Seesaw

In sfarsit am reusit sa gasesc o aplicatie de iOS care mi se pare distractiva si implica social media activ in luarea unei decizii.

Deciziile grele ale oricarui CEO din Romania sau a oricarei domnisoare de Dorobanti care nu stie ce pantofi sa aleaga cand merge la club au devenit mult mai simple :)

Daca esti nehotarat si nu vrei sa-ti asumi responsabilitatea unei decizii atunci aplicatia asta o sa fie pe placul tau.

Ai de ales intre doua sau mai multe optiuni si nu stii ce sa faci, Seesaw iti ofera posibiltatea sa faci poze acestor optiuni si sa ceri ajutorul prietenilor prin SMS, Facebook sau Twitter sa te ajute sa alegi.

Imediat ce ai publicat intrebarea in aplicatie vei incepe sa primesti feedback de la prietenii tai. In cazul in care nu ai prieteni sau prietenilor tai nu le pasa de problemele tale foarte importante :) atunci poti posta direct pe comunitatea Seesaw si sa speri ca acolo cineva te va ajuta.

Comunitatea Seesaw nu este inca asa de mare (aplicatia s-a lansat in noiembrie 2012) dar este in crestere iar combinatia intre usurinta de utilizare, distractie si feedbackul rapid cred ca este foarte potrivita unui app de iOS.

In plus este gratuita si disponibila in iOS App store.

 

seesaw

Post to Twitter

Despre Daniel Nanboe

Utilizator Mac din anul 1995, cu experienta in programe grafice, configurarea retelelor mixte Apple, Windows si Linux si utilizator de Mac OS X si Linux. In momentul actual este Directorul de creatie al firmei Hype si editor pentru Punctmac.ro.