SnappyApp

Mi-a fost de curand sugerata acesta aplicatie pentru un review. Primul lucru care m-a facut curios a fost faptul ca este facuta de o firma din Romania ceea ce este destul de rar la noi. Este extraordinar de placut sa vezi ca si la noi in tara se dezvolta aplicatii pentru OSX.

Aplicatia se numeste SnappyApp si permite realizarea de capturi de imagine (screenshoot-uri) la orice zona a ecranului. Pana aici nimic nou insa ce aduce in plus aplicatia este ca o data ce screenshoot-ul este luat acesta ramane pe ecran deasupra tuturor ferestrelor. Numai aceasta functie poate aduce multa bucurie unui dezvoltator de software care vrea rapid sa compare codul sau unui webdesigner care are nevoie de a vizualiza un element de grafica rapid fara a mai fi nevoie sa caute screenshootul si sa-l deschida in Preview.

Insa ce mi-a placut mie cel mai mult la aceasta aplicatie este faptul ca poti vedea arhiva cu screenshoot-uri facuta si ca poti face share imaginilor pe  Facebook.

Mi-ar placea intr-o versiune urmatoare sa vad zona aceasta de arhiva de screen-uri mai dezvoltata ceva de genul celei de la LittleSnapper.

Oricum pentru mine aceasta aplicatie este ca un Stickies vizual care permite sa poti arhiva screenshoot-uri si sa le ai tot timpul vizibile in orice aplicatie cand ai nevoie de ele. Sunt o persoana dezorganizata si faptul ca cele 20 de screenshoot-uri zilnice pe care nu apucam sa le sterg decat o data pe an nu imi mai incarca desktopul ma bucura nespus.

Costul aplicatiei este de 1.99 USD si este disponibila in MacStore. Mai multe informatii gasiti pe site-ul dedicat aplicatiei: snappy-app.com.

Mai jos aveti un video cu prezentarea aplicatiei.

YouTube Preview Image

Post to Twitter

Despre Daniel Nanboe

Utilizator Mac din anul 1995, cu experienta in programe grafice, configurarea retelelor mixte Apple, Windows si Linux si utilizator de Mac OS X si Linux. In momentul actual este Directorul de creatie al firmei Hype si editor pentru Punctmac.ro.