A aparut Mac OS 10.6.3

Noul update pentru OSX aduc foarte multa imbunatatiri si este disponibil prin Software Update. Update-ul are intre 400 si 700 Mb in functie de modelul de mac pe care se instaleaza. Pentru cei care vor sa afle mai multe detalii legate de acest update verificati: http://support.apple.com/kb/HT4014

Noi am facut update pe cateva laptoputi fara probleme pana acum.

UPDATE!

Pe unul dintre computere si anume pe un Apple MacBook “Core 2 Duo” 2.4 13″ in momentul in care este conectat la TV si screen mirror este activat ecranul LCD arata ca mai jos. Problema apare cand incerc sa pun in Fullscreen un video sau un Powerpoint avand Screen mirror activat. Altfel functioneaza ok. Sper ca Apple sa rezolve aceasta problema.

Post to Twitter

Despre Daniel Nanboe

Utilizator Mac din anul 1995, cu experienta in programe grafice, configurarea retelelor mixte Apple, Windows si Linux si utilizator de Mac OS X si Linux. In momentul actual este Directorul de creatie al firmei Hype si editor pentru Punctmac.ro.

One Comment

  • 01/04/2010 | Permalink |

    Updateul face ca Adobe CS3 sa nu mai functioneze — din pacate Adobe nu mai ofera suport pt seria CS3, deci cine nu are deja CS4 ar fi bine sa fie precaut, sa mai caute informatii pe subiect.

Spune-ti parerea

Adauga un comentariu mai jos sau adauga trackback de la site-ul tau. Poti sa te abonezi la aceste comentarii prin RSS

Adresa ta de mail nu este niciodata publica. Campuriile obligatorii sunt marcate cu *