Adobe Creative Suite 3 nu functioneaza cu Snow Leopard

O veste foarte proasta pentru cei care folosesc Adobe Creative Suite 3, se pare ca este oficial Adobe a declarat ca aceasta versiune nu va avea suport oficial din partea companiei daca este folosita cu Snow Leopard. Acest lucru inseamna ca in momentul in care apare o problema intre Creative Suite 3 si Snow Leopard, Adobe nu va oferi un Update care sa rezolve aceasta problema.

Se pare ca exista utilizatori care au testat Adobe Creative Suite 3 cu Snow Leopard si nu au avut foarte mari probleme.

De altfel se pare ca nici Adobe Creative Suite 4 nu functioneaza foarte bine cu Snow Leopard dar acolo macar putem spera la un update, imediat dupa lansarea oficiala a noului sistem de operare.

UPDATE!

Se pare ca cei de la Adobe au testat Creative Suite 3 cu Snow Leopard si nu au intimpinat probleme. Aceasta este o veste buna pentru cei care vor sa faca upgrade la Snow Leopard dar nu vor sa faca update si la CS4.


Post to Twitter

Despre Daniel Nanboe

Utilizator Mac din anul 1995, cu experienta in programe grafice, configurarea retelelor mixte Apple, Windows si Linux si utilizator de Mac OS X si Linux. In momentul actual este Directorul de creatie al firmei Hype si editor pentru Punctmac.ro.