Apple Macbook Pro cel mai bun laptop care ruleaza Windows

Conform unui studiu recent realizat de firma Soluto modelul MacBook Pro 13 inch este cel mai bun laptop pe care poti rula Windows. Studiul a fost realizat pe 150 000 de modele diferite de laptopuri care pot rula Windows ca sistem de operare.

Criteriile de evaluarea au fost viteza de boot, numarul de crash-uri in aplicatii si numarul de Blue screens de Windows.

Pe locul 2 la distanta dupa Macbook au fost Acer Aspire E1-571 si pe locul 3 a fost Dell XPS 13. Studiul nu a tinut cont de costul de achizitie al produsului.

Ce nu inteleg eu este de ce cineva ar vrea sa plateasca o gramada de bani pentru a rula Windows pe un Mac. Daca tot l-a cumparat de ce nu incearca sa foloseasca OSX. Windows nu este un sistem de operare rau insa OSX este excelent.

Post to Twitter

Despre Daniel Nanboe

Utilizator Mac din anul 1995, cu experienta in programe grafice, configurarea retelelor mixte Apple, Windows si Linux si utilizator de Mac OS X si Linux. In momentul actual este Directorul de creatie al firmei Hype si editor pentru Punctmac.ro.

One Comment

  • 07/09/2014 | Permalink |

    Cele mai sigure locuri de munca! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: costhell.manolescq@gmail.com

Spune-ti parerea

Adauga un comentariu mai jos sau adauga trackback de la site-ul tau. Poti sa te abonezi la aceste comentarii prin RSS

Adresa ta de mail nu este niciodata publica. Campuriile obligatorii sunt marcate cu *