Asculta muzica din iTunes prin internet

Daca iti este dor de melodiile tale preferate pe care le ai in libraria iTunes de acasa, puplTunes poate sa te ajute.

Exista mai multe moduri elegante de a face streaming la continutul librariei tale iTunes prin internet. De exemplu printe cea mai cunoscuta aplicatie se afla Simplify Media.

Totusi daca vrei o aplicatie simpla atunci pulpTunes este pentru tine.

PulpTunes ofera posibilitatea de a asculta muzica din iTunes oriunde te-ai afla prin intermediul internetului.

Aplicatia poate sa foloseasca functiile DJ si Playlist din iTunes si ofera chiar posibilitatea de a descarca melodiile. Vestea si mai buna este ca aplicatia merge si pe Linux si pe Windows deci acum poti asculta muzica ta atent aleasa si la munca.

Mai multe informatii gasiti pe site-ul  Pulptunes.com

Post to Twitter

Despre Daniel Nanboe

Utilizator Mac din anul 1995, cu experienta in programe grafice, configurarea retelelor mixte Apple, Windows si Linux si utilizator de Mac OS X si Linux. In momentul actual este Directorul de creatie al firmei Hype si editor pentru Punctmac.ro.

One Comment

  • 29/02/2016 | Permalink |

    Oferta locuri de munca in toate localitatile! Veti descoperi ca tot mai multi oameni lucreaza cu noi, pentru ca le-am pus la dispozitie imediat dovada platii si contract legal! A inceput deja trimiterea castigurilor! Aceasta oferta NU e joc piramidal si NU e MLM! Munciti lejer, 3 ore pe zi, ca operator online, cu castiguri de 300 dolari lunar! Detalii va expediem dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: miky_n3@yahoo.com

Spune-ti parerea

Adauga un comentariu mai jos sau adauga trackback de la site-ul tau. Poti sa te abonezi la aceste comentarii prin RSS

Adresa ta de mail nu este niciodata publica. Campuriile obligatorii sunt marcate cu *