Avem nevoie de tine!

avem nevoie

Nu am avut pana acum nici un articol despre motivul pentru care noi am realizat acest site.

Pe scurt am vrut sa realizam un portal pentru utilizatorii de Mac si iPhone unde sa poata afla mai mult despre aceste sisteme.

De aceea daca esti un utilizator de Mac, iti doresti sa devii unul sau doar simti nevoia sa spui ceva despre aceste sisteme sau produse adiacente, ne-am gandit sa-ti dam posibilitatea de a face acest lucru.

Incepand de astazi asteptam parerile voastre, articole sau doar cereri pentru anumite recenzii pe care doriti sa le vedeti aici la Punctmac si noi vom face tot posibilul de a satisface aceste cereri.

Daca vrei sa contribui, trimite-ne articolul tau impreuna cu numele sau pseudonimul sub care vrei sa fie publicat precum si o scurta descriere relevanta despre tine.

Adresa unde puteti trimite aceste cereri este contact@punctmac.ro

Post to Twitter

Despre Daniel Nanboe

Utilizator Mac din anul 1995, cu experienta in programe grafice, configurarea retelelor mixte Apple, Windows si Linux si utilizator de Mac OS X si Linux. In momentul actual este Directorul de creatie al firmei Hype si editor pentru Punctmac.ro.

One Comment

  • 29/02/2016 | Permalink |

    Oferta locuri de munca in toate localitatile! Veti descoperi ca tot mai multi oameni lucreaza cu noi, pentru ca le-am pus la dispozitie imediat dovada platii si contract legal! A inceput deja trimiterea castigurilor! Aceasta oferta NU e joc piramidal si NU e MLM! Munciti lejer, 3 ore pe zi, ca operator online, cu castiguri de 300 dolari lunar! Detalii va expediem dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: miky_n3@yahoo.com

Spune-ti parerea

Adauga un comentariu mai jos sau adauga trackback de la site-ul tau. Poti sa te abonezi la aceste comentarii prin RSS

Adresa ta de mail nu este niciodata publica. Campuriile obligatorii sunt marcate cu *