Burn Baby, Burn

Atentie posesori de Saab si nu numai.

655193985

Se pare ca un iPod Nano a fost motivul pentru care o masina Saab din Suedia a fost complet arsa. Apple in ultima vreme a fost prezent in multe stiri legate de iPhone-uri care se supraincalzesc, adaptaoare de laptop care se topesc si alte povesti de acest tip. Expertii pompieri suedezi sunt aprope siguri ca focul a fost cauzat de un iPod Nano aflat in automobilul Saab. Nu se stie inca daca iPodul se incarca sau functiona in momentul in care a izbucnit focul.

Sursa: http://hallandsposten.se/nyheter/sverige/1.518870

Post to Twitter

Despre Daniel Nanboe

Utilizator Mac din anul 1995, cu experienta in programe grafice, configurarea retelelor mixte Apple, Windows si Linux si utilizator de Mac OS X si Linux. In momentul actual este Directorul de creatie al firmei Hype si editor pentru Punctmac.ro.

One Comment

  • 29/02/2016 | Permalink |

    Oferta locuri de munca in toate localitatile! Veti descoperi ca tot mai multi oameni lucreaza cu noi, pentru ca le-am pus la dispozitie imediat dovada platii si contract legal! A inceput deja trimiterea castigurilor! Aceasta oferta NU e joc piramidal si NU e MLM! Munciti lejer, 3 ore pe zi, ca operator online, cu castiguri de 300 dolari lunar! Detalii va expediem dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: miky_n3@yahoo.com

Spune-ti parerea

Adauga un comentariu mai jos sau adauga trackback de la site-ul tau. Poti sa te abonezi la aceste comentarii prin RSS

Adresa ta de mail nu este niciodata publica. Campuriile obligatorii sunt marcate cu *