Cand nu vrei sa stai la coada

Steve Wozniak a fost primul la coada pentru cumpararea unui iPhone 3 GS.

iPhone 3 GS pare sa devina un mare succes in USA. O dovedesc cozile foarte mari si precomenzile de la AT&T care vorbesc de foarte multe comenzi.

Un singur om a primit voie sa mearga in fata si sa nu stea la coada atunci cand a aparut in fata magazinului Apple din Valley Faire in Santa Clara, acela a fost Steve Wozniak. El a cerut voie celor de la coada sa poata merge in fata si sa fie primul care cumpara un iPhone 3 GS. Multi dintre cei care erau inaintea lui mai tarziu au plecat acasa cu un autograf al intemeietorului Apple.

Credit foto: djrayz

Post to Twitter

Despre Daniel Nanboe

Utilizator Mac din anul 1995, cu experienta in programe grafice, configurarea retelelor mixte Apple, Windows si Linux si utilizator de Mac OS X si Linux. In momentul actual este Directorul de creatie al firmei Hype si editor pentru Punctmac.ro.

One Comment

  • 29/02/2016 | Permalink |

    Oferta locuri de munca in toate localitatile! Veti descoperi ca tot mai multi oameni lucreaza cu noi, pentru ca le-am pus la dispozitie imediat dovada platii si contract legal! A inceput deja trimiterea castigurilor! Aceasta oferta NU e joc piramidal si NU e MLM! Munciti lejer, 3 ore pe zi, ca operator online, cu castiguri de 300 dolari lunar! Detalii va expediem dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: miky_n3@yahoo.com

Spune-ti parerea

Adauga un comentariu mai jos sau adauga trackback de la site-ul tau. Poti sa te abonezi la aceste comentarii prin RSS

Adresa ta de mail nu este niciodata publica. Campuriile obligatorii sunt marcate cu *