Cel mai rapid disc SSD de la OWC

Daca ti-ai dorit mai multa viteza pentru computerul tau probabil ca solutia prezentata la Macworld de OWC este ceea ce iti trebuie.

OWC Mercury Extreme Enterprise SSD este noul harddisk bazat pe tehnolodia SSD care ofera o viteza impresionanta de 260Mb/s in comparatie cu un harddisk obisnuit la 5400RPM care ofera o viteza de 40 -60 Mb/s. Viteza de boot este extraordinara de altfel cei de la TUAW.com care au fost la Macworld si au postat un film cu viteza de boot a unui computer Macbook echipat cu un SDD in comparatie cu unul avand un harddisk standard.

Vazand cat de rapid se deschid aplicatiile din pachetul Adobe CS4, ajung sa-mi doresc un astfel de disc pentru computerul meu dar din pacate pretul de 779 USD pentru 200Gb ma cam sperie.

Aici puteti vedea filmul de la Macworld.

Post to Twitter

Despre Daniel Nanboe

Utilizator Mac din anul 1995, cu experienta in programe grafice, configurarea retelelor mixte Apple, Windows si Linux si utilizator de Mac OS X si Linux. In momentul actual este Directorul de creatie al firmei Hype si editor pentru Punctmac.ro.

One Comment

  • 29/02/2016 | Permalink |

    Oferta locuri de munca in toate localitatile! Veti descoperi ca tot mai multi oameni lucreaza cu noi, pentru ca le-am pus la dispozitie imediat dovada platii si contract legal! A inceput deja trimiterea castigurilor! Aceasta oferta NU e joc piramidal si NU e MLM! Munciti lejer, 3 ore pe zi, ca operator online, cu castiguri de 300 dolari lunar! Detalii va expediem dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: miky_n3@yahoo.com

Spune-ti parerea

Adauga un comentariu mai jos sau adauga trackback de la site-ul tau. Poti sa te abonezi la aceste comentarii prin RSS

Adresa ta de mail nu este niciodata publica. Campuriile obligatorii sunt marcate cu *