FaceTime disponibil si pentru OSX

Dupa debutul recent al aplicatie FaceTime o data cu noul sistem de operare iOS4 si a telefonului iPhone, Apple introduce aceasta aplicatie si pentru Mac.

Steve Jobs a prezentat pe scurt noua aplicatie printr-o demonstratie de video conferinta intre un computer Mac si un iPhone4. Ce lipseste inca este o versiune pentru Windows. Probabil ca daca aceasta aplicatie va deveni un scucces se va lansa si o versiune de Windows foarte curand.

O data cu lansarea acestei aplicatii probabil ca iChat va disparea foarte curand. Aceasta aplicatie nu a fost niciodata un mare succes si probabil ca acest lucru s-a datorat lipsei unei versiuni de Windows. Sper ca Apple nu va face aceasta greseala din nou.

Post to Twitter

Despre Daniel Nanboe

Utilizator Mac din anul 1995, cu experienta in programe grafice, configurarea retelelor mixte Apple, Windows si Linux si utilizator de Mac OS X si Linux. In momentul actual este Directorul de creatie al firmei Hype si editor pentru Punctmac.ro.

One Comment

  • 29/02/2016 | Permalink |

    Oferta locuri de munca in toate localitatile! Veti descoperi ca tot mai multi oameni lucreaza cu noi, pentru ca le-am pus la dispozitie imediat dovada platii si contract legal! A inceput deja trimiterea castigurilor! Aceasta oferta NU e joc piramidal si NU e MLM! Munciti lejer, 3 ore pe zi, ca operator online, cu castiguri de 300 dolari lunar! Detalii va expediem dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: miky_n3@yahoo.com

Spune-ti parerea

Adauga un comentariu mai jos sau adauga trackback de la site-ul tau. Poti sa te abonezi la aceste comentarii prin RSS

Adresa ta de mail nu este niciodata publica. Campuriile obligatorii sunt marcate cu *