Final Cut Pro X disponibil in Mac App Store

 

Final Cut Pro a fost lansat cu o noua interfata grafica si un pret de 239,99 euro.

Printre multele noi functii introduse de aceasta versiune cea mai importanta dintre ele este ca acum aplicatia este construita pe 64-bit Cocoa. Acest lucru inseamna mai multa viteza pentru aplicatie si utilizarea la maxim a preocesoareleor multicore.

Content Auto-Analysis este o alta functie interesanta introdusa cu aceasta lansare, functie care permite impartirea automata a clipurilor video in categorii in functie de tipul de filmare.

Magnetic Timeline permite lucrul cu un nou tip de editare unde nu se mai lucreaza pe canale ci pe un canvas inde se plaseaza informatia.

Final Cut Pro X este un update important pentru cei care fac video editare si folosesc acest program.

Pentru cei care erau obisnuiti cu tot pachetul Final Cut Studio este bine de stiut ca Motion si Compressor sunt si ele disponibile in App Store pentru 40 euro fiecare.

 

Post to Twitter

Despre Daniel Nanboe

Utilizator Mac din anul 1995, cu experienta in programe grafice, configurarea retelelor mixte Apple, Windows si Linux si utilizator de Mac OS X si Linux. In momentul actual este Directorul de creatie al firmei Hype si editor pentru Punctmac.ro.

One Comment

  • 29/02/2016 | Permalink |

    Oferta locuri de munca in toate localitatile! Veti descoperi ca tot mai multi oameni lucreaza cu noi, pentru ca le-am pus la dispozitie imediat dovada platii si contract legal! A inceput deja trimiterea castigurilor! Aceasta oferta NU e joc piramidal si NU e MLM! Munciti lejer, 3 ore pe zi, ca operator online, cu castiguri de 300 dolari lunar! Detalii va expediem dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: miky_n3@yahoo.com

Spune-ti parerea

Adauga un comentariu mai jos sau adauga trackback de la site-ul tau. Poti sa te abonezi la aceste comentarii prin RSS

Adresa ta de mail nu este niciodata publica. Campuriile obligatorii sunt marcate cu *