Guy Kawasaki la Apple

Apple are in momentul de fata o problmea majora la capitolul PR. Pe langa faptul ca Jobs era un CEO foarte priceput si un invoator el era in primul rand un om de vanzari foarte bun.

Companie se afla intr-un moment in care are nevoie de o persoana care sa poata mentine activa imaginea companie si sa promoveze noile produse.

Guy Kawasaki poate sa fie aceasta persoana dupa parerea mea. Este unul dintre fostii angajati Apple care era responsabil de promovarea produselor Macintosh in 1984. El a fost seful departamentului de promovare Macintosh, evangelist cum se mai numesc acestia in companiile de software. Chiar si dupa plecarea lui din Apple a ramas convins de superioritatea produselor Apple promovand aceste produse de fiecare data cand avea ocazia.

 

Post to Twitter

Despre Daniel Nanboe

Utilizator Mac din anul 1995, cu experienta in programe grafice, configurarea retelelor mixte Apple, Windows si Linux si utilizator de Mac OS X si Linux. In momentul actual este Directorul de creatie al firmei Hype si editor pentru Punctmac.ro.

3 Comments

 • Calin Doina Mariana
  29/11/2014 | Permalink |

  Oferte de lucru urgente! Incheiati imediat contract legal si incepeti rapid o activitate noua, usoara, serioasa si profitabila! Foarte multi oameni au inceput deja sa lucreze! Seriozitatea noastra este absoluta! Primele castiguri au fost deja acordate! NU este joc piramidal sau MLM! Avem nevoie de operatori online care sa lucreze 3 ore pe zi si sa castige 300 dolari lunar! Pentru a afla detalii,trimiteti textul "Info" la adresa de email: calindoinamary@yahoo.com

 • 03/11/2015 | Permalink |

  Castiga bani pe net! Sistem revolutionar prin care sa-ti rotunjesti rapid veniturile! Castiga bani pe net! Iti oferim pe loc contract de comision si toate instructiunile, pas cu pas! Castiga bani pe net si asigura-ți viitorul! Noi suntem imediat si mereu alaturi de tine! Cand te hotarasti cu maxima seriozitate, cere-ne mai multe detalii la adresa de email: costel.leahu@gmail.com

 • 09/01/2016 | Permalink |

  OFERTA DE LUCRU LA DOMICILIU adresata persoanelor serioase care vor sa faca parte dintr-o echipa dinamica, care au ambitia si vointa de a-si construi un viitor mai bun!
  Pentru mai multe informati trimiteti un email cu textul INFO la adresa de email: delia.rapeanu@yahoo.com
  NU se solicita experienta!
  CERINTE: Varsta minima 18 ani, cunostinte minime de operare pe internet, de lucru cu fisiere word si pdf, utilizare e-mail si multa seriozitate.
  BENEFICII: *Contract legal *Instruire online gratuita *Program flexibil *Sistem de plata garantat.

Spune-ti parerea

Adauga un comentariu mai jos sau adauga trackback de la site-ul tau. Poti sa te abonezi la aceste comentarii prin RSS

Adresa ta de mail nu este niciodata publica. Campuriile obligatorii sunt marcate cu *