iAntiVIRUS -Program antivirus pentru Mac OS X

iAntiVirus este noul program pentru utilizatorii de Mac. Acesta promite protejarea Mac-ului tau impotriva virusilor si a programelor malware.

PC Tools este firma care a lansat acest produs care in principal te protejeaza impotriva virusilor, spyware, keyloggers sau troiani.

Programul functioneaza in background si atentioneaza atunci cand apare o problema. In momentul in care detecteaza aplicatii care contin cod de virus sau malware, iAntiVirus muta aceste programe intr-o zona protejata.

iAntiVirus poate scana doar foldere si arhive de fisiere atunci cand nu vreti sa faceti un scan complet.

Programul este gratuit pentru utilizatorii privati si costa 30 USD pentru cei business. Aplicatia functioneaza cu OS X 10.5.

Noi am folosit versiunea gratuita timp de 30 de zile fara sa vedem utilitatea acestuia. Este posibil ca alti utilizatori care lucreaza intr-un mediu mixt Mac – PC sa gaseasca acest program util.

Aici puteti descarca programul.

Post to Twitter

Despre Daniel Nanboe

Utilizator Mac din anul 1995, cu experienta in programe grafice, configurarea retelelor mixte Apple, Windows si Linux si utilizator de Mac OS X si Linux. In momentul actual este Directorul de creatie al firmei Hype si editor pentru Punctmac.ro.

One Comment

  • 29/02/2016 | Permalink |

    Oferta locuri de munca in toate localitatile! Veti descoperi ca tot mai multi oameni lucreaza cu noi, pentru ca le-am pus la dispozitie imediat dovada platii si contract legal! A inceput deja trimiterea castigurilor! Aceasta oferta NU e joc piramidal si NU e MLM! Munciti lejer, 3 ore pe zi, ca operator online, cu castiguri de 300 dolari lunar! Detalii va expediem dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: miky_n3@yahoo.com

Spune-ti parerea

Adauga un comentariu mai jos sau adauga trackback de la site-ul tau. Poti sa te abonezi la aceste comentarii prin RSS

Adresa ta de mail nu este niciodata publica. Campuriile obligatorii sunt marcate cu *