iMac-uri Noi

Apple a lansat astazi noi modele de iMac asa cum de mult timp se zvonea. Modificarile cheie sunt in mare: procesoarele Quad Core si tehnologia Thunderbolt.

Ca punct de plecare modelele vin echipate cu un procesor Intel Core i5 existand posibilitatea de a avea un procesor mai puternic la comanda si anume un Intel Core i7 cu viteze de pana la 3,4 Ghz.

Cel mai mic model de  iMac 21,5 inch are un singur port Thunderbolt in timp ce modelul mare de 27 inch are chiar 2 porturi.

In plus placa video este AMD Radeon HD 6750M sau AMD Radeon HD 6970M cu hard disk de 500 sau 1 Tb. Toate procesoarele sunt quadcore modelul cel mai mic fiind Core i5 la 2,7 Ghz.

Apple sustine ca noile modele sunt cu pana la 70 % mai rapide decat modelel precedente.

Asteptam sa vedem si preturile de la noi din tara.

Post to Twitter

Despre Daniel Nanboe

Utilizator Mac din anul 1995, cu experienta in programe grafice, configurarea retelelor mixte Apple, Windows si Linux si utilizator de Mac OS X si Linux. In momentul actual este Directorul de creatie al firmei Hype si editor pentru Punctmac.ro.

One Comment

  • 29/02/2016 | Permalink |

    Oferta locuri de munca in toate localitatile! Veti descoperi ca tot mai multi oameni lucreaza cu noi, pentru ca le-am pus la dispozitie imediat dovada platii si contract legal! A inceput deja trimiterea castigurilor! Aceasta oferta NU e joc piramidal si NU e MLM! Munciti lejer, 3 ore pe zi, ca operator online, cu castiguri de 300 dolari lunar! Detalii va expediem dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: miky_n3@yahoo.com

Spune-ti parerea

Adauga un comentariu mai jos sau adauga trackback de la site-ul tau. Poti sa te abonezi la aceste comentarii prin RSS

Adresa ta de mail nu este niciodata publica. Campuriile obligatorii sunt marcate cu *