iPhone 5 va fi din aluminiu

Dupa lansarea iPad 2 a inceput nebunia zvonurilor legate de noul telefon iPhone 5.  Se pare ca noua versiune va fi complet din aluminiu si deja au aparut o serie de poze cu noua carcasa.

Conform unor surse din china preluate de site-ul japonez macotakara.jp s-a aflat ca Apple a renuntat la carcasa din sticla, care este acum folosita pentru ultimele modele de telefon, in favoarea unei carcase integrale din aluminiu asemanatoare cu cea a primului model de iPhone.

Acest lucru se datoreaza in primul rand unor probleme cu vopseaua alba care s-a dorit a fi folosita pe suprafata de sticla lucru care nu a fost insa fezabil datorita faptului ca aceasta se zgaria foarte repede.

Noul model va avea si o noua antena care se pare ca va rezolva problemele modelului iPhone 4.  Noua antena va imbunatati atat receptia GSM cat si receptia WiFi.

Procesorul va fi acelasi procesor A5, ca cel din noul iPad 2. Se zvoneste ca telefonul va fi multiband si ca va fi prezentat in luna iulie la Apple Worldwide Developers Conference (WWDC) si va intra in vanzare in luna decembrie.

Post to Twitter

Despre Daniel Nanboe

Utilizator Mac din anul 1995, cu experienta in programe grafice, configurarea retelelor mixte Apple, Windows si Linux si utilizator de Mac OS X si Linux. In momentul actual este Directorul de creatie al firmei Hype si editor pentru Punctmac.ro.