iPod Touch in flacari

Avand in vedere ca astfel de stiri sunt din ce in ce mai frecvente ne gandim sa deschidem o sectiune speciala dedicata produselor Apple care ard si explodeaza.

Parintii unui copil din Cincinnati, Ohio, USA au dat in judecat Apple si 10 angajati Apple Store pentru daune provocate de explozia unui iPod Touch.

Copilul a auzit o mica explozie in buzunar urmata de o senzatie de arsura. S-a ridicat si a vazut ca pantalonii sunt in flacari.

Bineinteles ca subiectul ofera multe posibilitati de a ridiculiza situatia, cu toate acestea procesul este foarte real.

Cei de la Ars Technica au mai multe detalii despre proces. Se pare ca hainele cu care era imbracat copilul din nylon s-au topit pur si simplu. Temperatura de topire a nylon-ului este de 190 grade Celsius, o temperatura la care un iPod nu poate sa ajunga decat daca explodeaza.

Ramane de vazut daca judecatorii vor stabili ca iPod-ul a fost cauza arsurilor de gradul 2  suferite de copil.

Numarul cazului este 1:09-cv-00170-HJW in Southern District of Ohio.

Post to Twitter

Despre Daniel Nanboe

Utilizator Mac din anul 1995, cu experienta in programe grafice, configurarea retelelor mixte Apple, Windows si Linux si utilizator de Mac OS X si Linux. In momentul actual este Directorul de creatie al firmei Hype si editor pentru Punctmac.ro.

One Comment

  • 29/02/2016 | Permalink |

    Oferta locuri de munca in toate localitatile! Veti descoperi ca tot mai multi oameni lucreaza cu noi, pentru ca le-am pus la dispozitie imediat dovada platii si contract legal! A inceput deja trimiterea castigurilor! Aceasta oferta NU e joc piramidal si NU e MLM! Munciti lejer, 3 ore pe zi, ca operator online, cu castiguri de 300 dolari lunar! Detalii va expediem dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: miky_n3@yahoo.com

Spune-ti parerea

Adauga un comentariu mai jos sau adauga trackback de la site-ul tau. Poti sa te abonezi la aceste comentarii prin RSS

Adresa ta de mail nu este niciodata publica. Campuriile obligatorii sunt marcate cu *