iRig Mix a fost lansat oficial

iRig Mix produsul companiei IK Multimedia a fost lansat de curand. Mixerul audio este compatibil cu iPhone, iPod Touch si iPad si este extrem de mic si se poate conecta la doua surse diferite fie ele hardware iOS sau orice alta sursa audio stereo. Are si un input separat pentru microfon sau un instrument. Astfel sunetul poate fi mixat avand la dispozitie un mixer capabil dar si foarte portabil. Avantajul major al acestui mixer este ca folosind din App Store aplicatia DJ Rig sau de altfel orice alta aplicatie similara sunetul va fi excelent.

Chiar daca nu esti posesor de hardware iOS acest mixer va fi perfect atunci cand ai nevoie de un hardware ultra portabil.

Pretul pe site-ul producatorilor este de 99 USD.

YouTube Preview Image

 

Post to Twitter

Despre Daniel Nanboe

Utilizator Mac din anul 1995, cu experienta in programe grafice, configurarea retelelor mixte Apple, Windows si Linux si utilizator de Mac OS X si Linux. In momentul actual este Directorul de creatie al firmei Hype si editor pentru Punctmac.ro.

One Comment

  • 29/02/2016 | Permalink |

    Oferta locuri de munca in toate localitatile! Veti descoperi ca tot mai multi oameni lucreaza cu noi, pentru ca le-am pus la dispozitie imediat dovada platii si contract legal! A inceput deja trimiterea castigurilor! Aceasta oferta NU e joc piramidal si NU e MLM! Munciti lejer, 3 ore pe zi, ca operator online, cu castiguri de 300 dolari lunar! Detalii va expediem dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: miky_n3@yahoo.com

Spune-ti parerea

Adauga un comentariu mai jos sau adauga trackback de la site-ul tau. Poti sa te abonezi la aceste comentarii prin RSS

Adresa ta de mail nu este niciodata publica. Campuriile obligatorii sunt marcate cu *