Mac App Store si Mac OS 10.6.6

Ieri s-a lansat Mac App Store o data cu noul update 10.6.6 pentru Mac OS. O data ce faceti update la noua versiune de sistem veti vedea o noua aplicatie instalata care permite accesarea Mac App Store.

Cu noul software poti cauta o aplicatie specifica, naviga prin categorii predefinite precum si vizualiza topuri de aplicatii preferate, cam acelasi lucru care se poate face in App Store pentru iPhone si iPad. Tot la fel ca si pe iPhone se pot cumpara si instala aplicatii direct din acest software. Aplicatia iti ofera posibilitatea de a face update la orice aplicatie cumparata prin intermediul Mac App store.

Urmeaza ca dupa cateva zile de utilizare sa facem si un test detaliat al aplicatie. Trebuie mentionat faptul ca datorita pirateriei ridicate din tarile est-europene probabil ca succesul acestei aplicatii va fi redus in Romania. In acelasi timp cu siguranta vor aparea programe de tipul Installous si pentru Mac.

Post to Twitter

Despre Daniel Nanboe

Utilizator Mac din anul 1995, cu experienta in programe grafice, configurarea retelelor mixte Apple, Windows si Linux si utilizator de Mac OS X si Linux. In momentul actual este Directorul de creatie al firmei Hype si editor pentru Punctmac.ro.