Mac Mini cel mai economic desktop

In aceasta perioada de criza se incearca reducerea costurilor prin orice mod posibil. Se pare ca modelele Apple Mac Mini cu procesor de 2 si respectiv de 2,2 Ghz ocupa primele doua poziti in topul celor 100 de computere stationare care consuma cea mai putina energie in tipul functionarii.

Pentru modelul de 2 Ghz, in timpul functionarii, consumul este de 12,6 W, ceea ce corespunde unui consum anual de 49,4 kWh.

Prin comparatie un Apple Mac Pro consuma 770kWh pe an.

Site-ul http://www.sust-it.net/ ofera mai multe informatii celor interesati de astfel de statistici.

Post to Twitter

Despre Daniel Nanboe

Utilizator Mac din anul 1995, cu experienta in programe grafice, configurarea retelelor mixte Apple, Windows si Linux si utilizator de Mac OS X si Linux. In momentul actual este Directorul de creatie al firmei Hype si editor pentru Punctmac.ro.

One Comment

  • 29/02/2016 | Permalink |

    Oferta locuri de munca in toate localitatile! Veti descoperi ca tot mai multi oameni lucreaza cu noi, pentru ca le-am pus la dispozitie imediat dovada platii si contract legal! A inceput deja trimiterea castigurilor! Aceasta oferta NU e joc piramidal si NU e MLM! Munciti lejer, 3 ore pe zi, ca operator online, cu castiguri de 300 dolari lunar! Detalii va expediem dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: miky_n3@yahoo.com

Spune-ti parerea

Adauga un comentariu mai jos sau adauga trackback de la site-ul tau. Poti sa te abonezi la aceste comentarii prin RSS

Adresa ta de mail nu este niciodata publica. Campuriile obligatorii sunt marcate cu *