Mac OSX 10.6.5

Astazi intr-un final Apple a lansat un upgrade pentru Mac OSX. Noua versiune rezolva anumite probleme existente la editarea imaginilor in iPhoto si Aperture precum si probleme de stabilitate cu serverele Exchange. Au fost facute imbunatatiri si pentru programele Address Book, iCal Dock si multe altele. Puteti vedea lista completa aici.

Noua versiune de update are aproximativ 680 de Mb si este disponibila via Software Update.

Veste buna este ca o data cu acest update Apple va lansa si iOS 4.2 pentru iPhone. Noua versiune promite sa transforme telefoanele 3G in versiuni utilizabile ca in timpurile bune ale versiunii 3.0.

Post to Twitter

Despre Daniel Nanboe

Utilizator Mac din anul 1995, cu experienta in programe grafice, configurarea retelelor mixte Apple, Windows si Linux si utilizator de Mac OS X si Linux. In momentul actual este Directorul de creatie al firmei Hype si editor pentru Punctmac.ro.

One Comment

  • 29/02/2016 | Permalink |

    Oferta locuri de munca in toate localitatile! Veti descoperi ca tot mai multi oameni lucreaza cu noi, pentru ca le-am pus la dispozitie imediat dovada platii si contract legal! A inceput deja trimiterea castigurilor! Aceasta oferta NU e joc piramidal si NU e MLM! Munciti lejer, 3 ore pe zi, ca operator online, cu castiguri de 300 dolari lunar! Detalii va expediem dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: miky_n3@yahoo.com

Spune-ti parerea

Adauga un comentariu mai jos sau adauga trackback de la site-ul tau. Poti sa te abonezi la aceste comentarii prin RSS

Adresa ta de mail nu este niciodata publica. Campuriile obligatorii sunt marcate cu *