Mac OSX 10.7 Lion

Apple a anuntat oficial noul sistem de operare Mac OSX.  Marea stire este ca Mac App Store este noua aplicatie care va fi introdusa cu noul sistem de operare. Aceasta aplicatie va fi la fel ca aplicatia cunoscuta de pe iOS.

Alte functii de mentionat sunt imbunatatiri la partea de sincronizare, posibilitatea de a rula aplicatii in mod full screen, o combinatie dintre Spaces si Expose care se numeste Mission Control, Launchpad (un manager de aplicatii in care poti sa-ti organizezi aplicatiile folosite in mod curent) si alte cateva functii interesante.

In mare in momentul de fata mi se pare ca Mac OSX 10.7 este doar un mic pas inainte. Este chiar o dezamagire sa vad ca in timp ce Apple introduce idei noi pe platforma iOS, tot ce poate sa pentru OSX sunt niste mici modificari de interfata si nimic care sa revolutioneze modul de a lucra cu un sistem de operare. Eu unul sunt dezamagit.

Puteti gasi mai multe informatii pe site-ul Apple.

Post to Twitter

Despre Daniel Nanboe

Utilizator Mac din anul 1995, cu experienta in programe grafice, configurarea retelelor mixte Apple, Windows si Linux si utilizator de Mac OS X si Linux. In momentul actual este Directorul de creatie al firmei Hype si editor pentru Punctmac.ro.