MacOS X Snow Leopard Update

quicktime-icon-new

Apple a lansat Build 10A421 pentru dezvoltatori, un nou update pentru Snow Leopard. Acesta are in jur de 700 Mb si se descarca automat prin Software Update pentru cei care au deja instalat Snow Leopard.

Momentan tot ce se stie este ca acesta contine diverse mici update-uri de stabilitate, un nou icon pentru Quicktime si multe imagini  de fundal pentru desktop.

Pentru cei care nu mai au rabdare si vor sa foloseasca aceste imagini exista deja un site care le-a publicat.

http://uneasysilence.com/archive/2009/07/14293/

Post to Twitter

Despre Daniel Nanboe

Utilizator Mac din anul 1995, cu experienta in programe grafice, configurarea retelelor mixte Apple, Windows si Linux si utilizator de Mac OS X si Linux. In momentul actual este Directorul de creatie al firmei Hype si editor pentru Punctmac.ro.

One Comment

  • 29/02/2016 | Permalink |

    Oferta locuri de munca in toate localitatile! Veti descoperi ca tot mai multi oameni lucreaza cu noi, pentru ca le-am pus la dispozitie imediat dovada platii si contract legal! A inceput deja trimiterea castigurilor! Aceasta oferta NU e joc piramidal si NU e MLM! Munciti lejer, 3 ore pe zi, ca operator online, cu castiguri de 300 dolari lunar! Detalii va expediem dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: miky_n3@yahoo.com

Spune-ti parerea

Adauga un comentariu mai jos sau adauga trackback de la site-ul tau. Poti sa te abonezi la aceste comentarii prin RSS

Adresa ta de mail nu este niciodata publica. Campuriile obligatorii sunt marcate cu *